KONUM SEÇ

• MENÜ
  • TEKLİFLER
REZERVASYON YAP

Otelimizde yapacağınız konaklamalarda HES kodu almanız gerekmektedir.

GİRİŞ TARİHİ - ÇIKIŞ TARİHİ

YETİŞKİN
REZERVASYON
GİRİŞ TARİHİ - ÇIKIŞ TARİHİ

OTELLER

THE MARMARA İLE HAYALLERİNİZ GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN

THE MARMARA İLE

HAYALLERİNİZ GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN

The Marmara, birbirinden farklı ve göz alıcı konsept mekanları, özel menüleri ve tecrübeli ekibiyle sizin en özel gününüzü unutulmaz kılıyor. Sunduğu mekan alternatifleri, damaklarda mükemmel tatlar bırakan menüleri, özel balayı paketleri, ünlü şeflerinin yarattığı muhteşem düğün pastası ve dekorasyon alternatifleriyle sizleri hayalinizdeki düğün organizasyonu ile buluşturuyor.

The Marmara ayrıcalığı ve tecrübeli ekibinin desteği ile çiftler, yeni bir hayata başlamanın ilk adımı olan düğün organizasyonlarını keyifle tasarlıyor ve kusursuz bir geceyi daha da unutulmaz kılıyor.

Hayallerinizdeki düğünü bir adım öteye taşıyan The Marmara, köklü geçmişi ve hayata geçirdiği binlerce düğün organizasyonundan edindiği tecrübesi ile farklılaşıyor. Esma Sultan, The Marmara Taksim, The Marmara Pera, The Marmara Şişli, The Marmara Bodrum ve The Marmara Antalya gibi bulunduğu şehirlerin en gözde otelleri olan seçenekler sunan The Marmara, eşsiz düğün davetleri için sizleri bekliyor.

The Marmara “Butler” servisi

Sundukları kusursuz hizmetle hafızalara kazınacak bir düğün daveti planlanmasına yardımcı olan “Butler” servisi, gelin ve damat için o özel günü daha da muhteşem hale getiriyor. Misafirlerin kendilerini evlerinde hissettikleri rahatlığı ve konforu yaşamalarını sağlıyor. Misafirlerin beğenilerini, isteklerini önceden takip eden kişisel yardımcılar,  her türlü ihtiyaca cevap verebilmek için gece boyunca konuklara eşlik ediyor.

Kafessiz Yumurta Tedarik Taahhüdü18 Ara 2020

BENİ OKU