KONUM SEÇ

• MENÜ
  • TEKLİFLER
REZERVASYON YAP

Otelimizde yapacağınız konaklamalarda HES kodu almanız gerekmektedir.

GİRİŞ TARİHİ - ÇIKIŞ TARİHİ

YETİŞKİN
REZERVASYON
GİRİŞ TARİHİ - ÇIKIŞ TARİHİ

OTELLER

The Marmara Bodrum’da, Yeni Yıl ayrıcalıklarla karşılanacak

The Marmara Bodrum’da,
Yeni Yıl ayrıcalıklarla karşılanacak

2020’yi gönlünce karşılamak isteyenler için The Marmara Bodrum, keyif, müzik, lezzet ve eğlenceyi buluşturan, ayrıcalıklı bir program, unutulamayacak bir akşam sunuyor.

Yeni yılı şehrin stresinden uzak Bodrum’da karşılamak isteyenler için The Marmara Bodrum, bu yıl için de keyifli ve coşku dolu bir yılbaşı programı hazırladı. The Marmara Bodrum misafirleri, leziz yemekler eşliğinde gecenin tadını çıkartırken, Baia Band Grubu’nun zengin repertuarı ile de yeni yıla bol bol dans ederek girecek. Yeni yılın ilk saatlerinde düzenlenecek havai fişek gösterisi ardından gerçekleşecek DJ performansı ile de eğlence farklı bir noktaya ulaşacak.

The Marmara Bodrum, bu benzersiz yılbaşı gecesini, erken rezervasyon fırsatları ile sunuyor. 6 Aralık’a kadar yapılacak tüm rezervasyonlara yüzde 10 indirim yapılan The Marmara Bodrum Yılbaşı Galası, konaklama ile birlikte avantajlı fiyatlarla sunuluyor. The Marmara Bodrum’un bu eşsiz yılbaşı gecesine, otelde konaklamadan da katılmak mümkün.

2019 Yılbaşı Menüsü

(Zeytinyağlı Enginar Kalbi, Köpoğlu, Humus, Ahtapot Salatası)

Detaylı Bilgi için:

bodrum-info@themarmarahotels.com