KONUM SEÇ

• MENÜ
  • TEKLİFLER
REZERVASYON YAP

Otelimizde yapacağınız konaklamalarda HES kodu almanız gerekmektedir.

GİRİŞ TARİHİ - ÇIKIŞ TARİHİ

YETİŞKİN
REZERVASYON
GİRİŞ TARİHİ - ÇIKIŞ TARİHİ

OTELLER

NN Hayat ve Emeklilik’ten “Doğa İçin Önce Sen” Sergisi

NN Hayat ve Emeklilik’ten

“Doğa İçin Önce Sen” Sergisi

NN Hayat ve Emeklilik, şehir hayatında doğa ve gelecek ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği “Doğa İçin Önce Sen” yarışmasında finale kalan fotoğrafları sergiliyor. “Doğa İçin Önce Sen” Sergisi, 15 Ekim – 15 Kasım tarihleri arasında The Marmara Pera’da ziyaret edilebilir.

“Önce Sen” mottosu ile müşterilerine özel ayrıcalık ve avantajlarla dolu hizmetler sunan NN Hayat ve Emeklilik, şehir hayatında doğaya dikkat çekmek amacıyla “Doğa İçin Önce Sen” yarışmasını gerçekleştirdi. Sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışmaya 3.500’den fazla kişi katılım sağladı ve 20 fotoğraf finale kaldı.

“Doğa İçin Önce Sen” yarışmasında finale kalan fotoğraflar, 15 Ekim – 15 Kasım tarihlerinde The Marmara Pera’da sergilenecek.

Şehrin içindeki gizli kalan doğaya dikkat çekmek için yarışmayı düzenlediklerini belirten NN Hayat ve Emeklilik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Beste Yıldız; “Günümüzde hızla şehirleşen ve grileşen dünyanın içinde yok olmaya yüz tutmuş bir doğanın olması, yarışmanın konusunda belirleyici bir rol oynadı. NN Hayat ve Emeklilik olarak “Önce Sen” mottomuzdan yola çıkarak, doğaya sahip çıkılması gerektiğini düşünerek yarışmanın adını “Doğa İçin Önce Sen” olarak kararlaştırdık ve sosyal medya üzerinden yarışmamızı gerçekleştirdik. Bu sayede birçok kişinin sağlıklı bir gelecek için doğayı fark etmesini sağladığımız için çok mutluyuz” dedi.

NN Hayat ve Emeklilik, paylaşılan fotoğraflar arasından ilk 20’yi belirleyerek Ege Orman Vakfına toplam 2.000 fidan bağışında bulundu, seçilen ilk 3 fotoğrafı ise ödüllendirdi.

NN Hayat ve Emeklilik Hakkında:

NN Hayat ve Emeklilik, ağırlıklı Avrupa'da olmak üzere 18 ülkede güçlü varlığa ve 170 yılı aşkın köklü bir mirasa sahip sigorta ve yatırım yönetimi şirketi olan NN Group'un bünyesinde faaliyet göstermektedir. Şirketin Türkiye’deki tarihçesi, 4 Aralık 2008 tarihinde ING Grubu’nun OYAK Emeklilik’in %100 hissesini satın almasıyla başlamıştır.

Ayrıntılı Bilgi İçin;

Salt İletişim Grup