• GİRİŞ TARİHİ
  • YETİŞKİN
  • REZERVASYON

The Marmara Bodrum’da Güneş, Cazla Batıyor

The Marmara Bodrum, yaz başından beri düzenlenen “Pannonica Jazz Sunset at The Marmara Bodrum” konserlerine Ağustos ayında da ev sahipliği yapmaya devam edecek. Garanti Caz Yeşili ana sponsorluğunda cazın seçkin sanatçılarını ve sevilen örneklerini caz tutkunlarıyla buluşturan Pannonica Jazz Sunset, The Marmara Bodrum’un havuz başında günbatımı manzarasını eşsiz bir caz ziyafetine dönüştürecek. Ağustos ayı boyunca Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek Pannonica Jazz Sunset, saat 19.30 - 21.00 saatleri arasında cazseverleri bekliyor.

“Pannonica Jazz Sunset at The Marmara Bodrum”un ilk konuğu 1 Ağustos akşamı Emin Fındıkoğlu Trioolurken, 6, 7 ve 8 Ağustos akşamları güneş; Ayşe Gencer, Elvan Arıcı ve Şenova Ülker’in müziğiyle batacak. 13, 14 ve 15 Ağustos’ta Hakan Çimenot, Cem Tuncer ve Ekin Bilgin; 20, 21 ve 22 Ağustos’ta Dilek Sert Erdoğan, Elvan Arıcı ve Ekin Bilgin; 27 ve 28 Ağustos’ta ise Şenay Lambaoğlu, Neşet Ruacanve Ekin Bilgin müzikseverlerle günbatımında buluşacak.

The Pannonica Jazz Bistro Lounge

Bodrum’un tek ve kendine özgü New York stilinde caz bistro lounge’ı olan Pannonica, yıl boyunca açık bistro, caz kulübü ve konser alanıdır. Müzisyenlere çalma ve yaratıcılıklarını sergileme olanağı yaratmak için ünlü caz kompozitörü ve piyanist Ali Perret tarafından hayata geçirilen Pannonica, Türkiye’den ve dünyadan ünlü müzisyenleri, grupları sahnesinde misafir eden bir platformdur.

The Marmara Grubu’nun ilk konsept oteli olarak 1998 yılında hizmete açılan The Marmara Bodrum, deneyimli kadrosu, kusursuz hizmet anlayışı ve farklı çizgisiyle kısa sürede oluşturduğu kendine has müşteri profiline her zaman daha iyiyi sunmak için çalışıyor. Travel + Leisure dergisinin tüm dünyadaki okurlarının oylamalarıyla hazırlanan “Dünyanın En İyi 500 Oteli” listesine girmeye hak kazanan The Marmara Bodrum, “Small Luxury Hotels”in Türkiye’deki ilk üyesi. Ayrıca, The American Academy of Hospitality Sciences tarafından verilen ve turizm sektöründe dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen “5 Star Diamond Award”un da sahibi.

The Pannonica Jazz Bistro Lounge

“Pannonica Jazz Sunset at The Marmara Bodrum” / Ağustos 2015 Program