• GİRİŞ TARİHİ
  • YETİŞKİN
  • REZERVASYON

The Marmara Taksim, Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda İkinci Oldu

İstanbul tarihi yarımadada gerçekleştirilen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda bu yıl ilk kez ‘Business Maraton’ kategorisinde de koşuldu. Ulusal ve uluslararası düzeyde öncü firmaların çalışanlarından oluşan takımların yarıştığı ‘Business Maraton’ kategorisinde, The Marmara Taksim ‘Running Team’ 54 takımı geride bırakıp, yarışmayı 4:31:10 dakika ile ikinci olarak tamamladı.

Yenikapı Miting Alanı'nda başlayıp Eyüp Feshane'den dönüşle yine aynı noktada son bulan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda 7 bin 500 bireysel sporcunun yanı sıra 55 bayrak takımı ve 55 kurumsal takım yarıştı.

The Marmara Taksim Running Team

İstanbul'un dinamizminin ve rengarenk atmosferinin simgesi Taksim Meydanı'na karşı, son teknoloji aletlerle spor yapma ayrıcalığı sunan The Marmara Taksim Gym & Spa; formda ve zinde olmanızı sağlarken, gündelik yaşamın stresinden ve rutininden uzaklaşmanıza da yardımcı oluyor. The Marmara Taksim Gym & Spa üyelerinden oluşan ‘Running Team’, koşmanın kalabalık bir grupla yapıldığında daha sportif ve eğlenceli olacağı düşüncesinden yola çıkarak ulusal ve uluslararası koşu yarışmalarına katılıyor.

The Marmara Taksim Gym üyelik ve kampanyaları hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

LÜTFEN OTEL SEÇİN